Rabalux

Kereső

Внесете природата в дома си!

напъпващи клони и свежи цветя. Въпреки това, през зимата, ние създаваме уютна и приятна атмосфера в нашите пространства с топли цветове и материали. Дървото се появява в различни форми, а нашите лампи, изработени от този материал, имат предимството да се смесват безпроблемно с различни стилове на интериорен дизайн, благодарение на неутралните си тонове. 

Внесете природата в дома си

Нека ви запознаем с нашите любими лампи!

Защото светлината има значение 

През зимните месеци, веднага щом човек се прибере вкъщи, той включва светлините. През зимата, до идването на пролетта, значението на изкуствената светлина става огромно, тъй като източникът и качеството на светлината правят значителна разлика. Нуждаем се от светлина за четене, при лягане за сън и дори за подобряване на настроението по време на телевизия. Изборът на осветление става по-забележим през това време и ние обръщаме внимание на това как осветяваме заобикалящата ни среда. Освен функционалността, от съществено значение е лампата да е естетически приятна, а дървото, заедно с алуминия, да отговаря на тези критерии. Топлината и гъвкавостта на естествените материали ги правят жизненоважен компонент в нашите лампи, не само в основата, но и в творческия и класически дизайн.

Дървена лампа за стена с привличаща вниманието крушка, създаваща вълнуващ източник на светлина за всеки дом.

Просто, но поразително творческо решение за осветление на офиси или детски стаи.

 

 

Скандинавска гора, ободряваща светлина

Скандинавският стил е популярен в световен мащаб, независимо дали в криминални романи или интериорен дизайн. Таванната лампа KONTE, изработена върху светла дървена основа, е универсална и допълва почти всяка модерна мебел. Със своите 1800 лумена и топла бяла светлина, той е идеален за по-големи дневни или стилно декорирани офиси, като се вписва безпроблемно дори с все по-популярните стени от мъх.

 Квадратна дървена основа в буков цвят, допълнена от бели, квадратни нюанси, проста, но привлекателна таванна лампа.

Лампата в скандинавски стил, с изчистените си линии, е универсален източник на светлина.

 

Класика в спалнята

На място, където спокойствието, интимността и познатите форми имат значение, като спалнята, традиционните решения работят добре. Нощната лампа LYCHEE, предлагана в различни цветове, резонира с любителите на скандинавския стил, благодарение на краката си с буков цвят. Въпреки това, неговата простота и използваемост го правят подходящ за всяка спалня, където прекомерните форми или розовите мехурчета не доминират в интериора. С тази лампа всеки може да избере яркостта, която отговаря на нуждите му, независимо дали е за четене или просто за прекъсване на тъмнината на нощта с нежно сияние.

Светло оцветена дървена основа, допълнена от обикновен бял нюанс, определя нощната лампа Lychee.

Нощната лампа е съществена част в спалнята, подходяща за различни стилове.

 

 

Уникални решения за стилни домове

Дървесното зърно е популярен декоративен елемент от хилядолетия. Докато много мебели и предмети са изработени от този естествен материал, осветителните тела се колебаят да го включат поради опасност от пожар. Въпреки това, съвременните технологии ни позволяват да използваме дървесината безопасно, което води до уникални парчета като лампите от серията Braulia. "По-малкото е повече", казват тези прости, но въздействащи парчета, предлагани с топли и естествени крушки, създаващи модерна атмосфера в хола или трапезарията.

Просто, контрастиращо решение с единичeн или троен полилей, част от серията Braulia.

Вариациите на полилея Braulia намират своето място във всяка стая.

 

 

Индустриално докосване за офиса

Не на последно място, серията AKSEL заслужава да бъде спомената в царството на дървените лампи. Специално проектирана за настройки в индустриален стил, тази серия с класическа форма е идеална за осветяване на офиси и работни бюра. Както със стилни, така и с регулируеми рамена, той осигурява не само визуална привлекателност, но и функционална гъвкавост. Любимо за ентусиастите на уникалните решения, видяхме как се вписва безпроблемно в минималистични офис пространства и като отличителен аксесоар в модерния интериор.

Индустриалната лампа Aksel осигурява стилен акцент върху стената, тавана и бюрото.

Минималистично решение за таванско помещение с продуктовото семейство Aksel.

 

Светлини, форми, функции

Независимо дали става въпрос за плафон, аплик или локализиран източник на светлина, ние имаме решение за всяка ситуация, която работи с естествени материали, но се вписва в модерния и дори изискан интериорен дизайн. Наред със скандинавските и индустриалните стилове, ние предлагаме модели, следващи минималистичната тенденция, като гарантираме, че има дървена лампа за всеки вкус.

 

Естествените материали отново са на фокус в интериорния дизайн. Дървото е не само преобладаващо в мебелите, но и популярен избор за отличителни покрития и уникални лампи. Той се вписва добре както в селския, така и в модерния интериор.

 

 

 

 

 

PDF Изтегляне Отпечатването на статия E-mail