Rabalux

Kereső

История на компанията

Зад марката RÁBALUX, която съществува повече от 30 години, стои международна компания със стабилни основи, чийто център се намира в един от най-бързо развиващите се градове в Унгария, Гьор. Групата Rábalux днес е водещ участник на пазара за осветление в Централна и Източна Европа, с 10 собствени дъщерни компании и един собствен офис за снабдяване и контрол на качеството в Далечния изток, като изнася своите продукти в 15 други държави.

През 2002 година открихме нашия регионален логистичен център с площ от 15,000 м2, където обработваме над 200,000 палета годишно и оттам обслужваме нашата разширяваща се международна мрежа от партньори.

Нашето продуктово портфолио, което се обновява всяка година, съдържа повече от 2000 артикула. Докато запазваме традиционните продукти, се стремим да адаптираме нашата гама към най-новите тенденции, технологични иновации и променящите се нужди. Главната ни цел е да създаваме нови и уникални продукти както от технологична, така и от естетическа гледна точка, защото нашата страст към лампите е непоколебима вече 30 години.

PDF Изтегляне Отпечатването на статия E-mail