Mobil nyelvváltó

Светлинно шоу в градината

Категория: Блог
Светлинно шоу в градината

Тъй като пролетта настъпи и времето се затопля, има все по-голямо желание нашата градина или тераса да се превърне в най-доброто място за събирания. Вече може да помиришем барбекюто във въздуха, да чуем цвърченето на храната на скарата. Но понякога атмосферата се нуждае от малко допълнителна подправка, този специален чар, който наистина може да създаде настроение за пространството...

LED плафониери: светлина и функция

Категория: Блог
LED плафониери: светлина и функция

Преобразете атмосферата и енергийната ефективност на вашия дом с най-новите LED плафониери! Открийте защо тези светлини са се превърнали в едно от най-популярните и модерни решения за домовете.

Внесете природата в дома си!

Категория: Блог
Внесете природата в дома си!

напъпващи клони и свежи цветя. Въпреки това, през зимата, ние създаваме уютна и приятна атмосфера в нашите пространства с топли цветове и материали. Дървото се появява в различни форми, а нашите лампи, изработени от този материал, имат предимството да се смесват безпроблемно с различни стилове на интериорен дизайн, благодарение на неутралните си тонове. 

Изберете подходящата светлина

Категория: Блог
Изберете подходящата светлина

Независимо дали става въпрос за романтична атмосфера, успокояващ блясък или някакъв вълнуващ декор за страхотен разговор - това е задължително! Във всеки стилен интериор източникът на светлина допълва стила на стаята и добавя чар. Дори когато интериорът е изключен, светлината може да го промени. Цветът и интензивността на светлината определят пространството толкова ефективно, колкото и предметите и мебелите в него. Нека ви покажем нашите фаворити за всяка стая!