Rabalux

Kereső

Текстури, форми, материали в света на лампите

В днешно време е безспорно, че вътрешното осветление прави повече от това просто да осигурява светлина. Осветлението следва настроението и стила на пространствата и дори може да ги диктува. Възможностите и характеристиките на продуктите се разшириха: сега не само кулинарите и интериорните дизайнери използват термини като текстура, материал и форма, но тези характеристики също са придобили значение в областта на осветителните устройства.

Текстури, форми, материали в света на лампите

3D принт магия: светът на уникалните форми

3D принтирането присъства навсякъде днес. Ако можем да "отпечатаме" ядливи торти, със сигурност можем да създадем и осветителни устройства. Ако обичате технологичните иновации, получаването на поне една 3D отпечатана лампа за вашия дом е задължително. Създадохме висяща лампа, наподобяваща оребрена смокиня с деликатна форма и настолна лампа, осигуряваща приятна декоративна светлина.

Tiana 72216 и Tiana 74189 от Rábalux.

Фината, смокинова, оребрена повърхност на пенделът Тиана е орнаментът и специалната характеристика на хола. В комбинация с настолна лампа, заедно те създават приятен цялостен ефект.

Алуминиева пяна: ултра лека и изключително издръжлива елегантност

Алуминиевата пяна вече не се използва само в тежката промишленост; тя също така се превърна в известен материал в интериорния дизайн. Поради лекото си тегло и издръжливост, производителите на мебели я използват все по-често. Освен това изглежда страхотно и може да даде уникална атмосфера на интериора. Просто погледнете красивия блясък, създаден от светлината, филтрираща се през висулките на Самило! Повярвайте ми, това не е фотошоп!

Samilo 72217 и 72219 - нови продукти, проектирани от Rábalux.

Продуктово семейство Samilo, един от собствените проектирани продукти на Rábalux.

Поцинковане: ключът към издръжливостта на метала

Най-общо казано, ние не сменяме лампите си твърде често, така че си струва да обръщаме внимание на материалите при избора. Поцинковането не само дава естетически предимства на повърхностите, но и гарантира тяхната защита и дълготрайност. Особено, ако тази добавена функция може да бъде свързана с лампи като настолната лампа на колекцията Kiara, стенната лампа и полилеят. Кълбовидните нюанси, изработени от матирано стъкло, перфектно се вписват както в съвременния, така и в класическия интериор поради своята простота. В комбинация със златистата поцинкована метална рамка, можем допълнително да омекотим външния им вид. В комбинация с крушки с топла бяла светлина, можем да създадем наистина приятелска и приветлива атмосфера.

Аплик Kiara 71081, плафон 71082, полилей 72249 и настолна лампа 74203 изработени от поцинкован метал.

Kiara, семейство лампи с чисти, елегантни, но модерни елементи, оборудвани с трайна защита.

Асиметрия: динамиката на движението

Асиметричните дизайнерски лампи внасят ново измерение в интериора. Тези лампи нарушават границите на традиционните форми и смело преосмислят ролята на осветителната технология. Те са не само визуално вълнуващи, но и правят пространството по-динамично и оживено. Ако обичате да разширявате границите си, вземете едно от тях! Ето един пример за асиметричната и усукана таванна лампа Mirossi.

Mirossi 71094 и Mirossi 72266 от Rábalux.

Асиметрия и няколко усуквания, това е Mirossi. Специална лампа от Rábalux.

Стъклени и оребрени повърхности: елегантност и уникалност

Използването на материали и текстурата на повърхностите оказват голямо влияние върху цялостния външен вид. В света на лампите това са детайлите, които впечатляват дори когато лампата е изключена. В комбинация със светлина, те осигуряват наистина привлекателна гледка. Само погледнете как светлината се филтрира през стъклените панели на нашата колекция Veness!

Veness единични, тройни и четворни полилеи, както и декоративна лампа за маса в новата колекция на Rábalux.

Veness - светлини, блестящи през стъклени панели.

 

Виждате ли как светлината се разсейва от текстурираната акрилна повърхност на семейството лампи Grete?

Аплик Grete и единични, двойни и тройни полилеи с обръч от Rábalux.

Оребрена повърхност и осветени обръчи в уникална подредба.

Нашето ново продуктово семейство Florian е също толкова игриво, осигурявайки напълно различно изживяване при включване и изключване. Благодарение на вътрешния дизайн на стъклото, светлината се филтрира още по-елегантно. Виждате ли колко важна е текстурата на повърхността?

Флориан единични, четири и пет висящи полилеи с вътрешна текстурирана стъклена сянка от новите продукти на Rábalux.

Florian: 2:1 настроение. Опушен стъклен нюанс с вътрешна вълнообразна повърхност. Един от най-големите представители на блестящата игра на светлините.

Осветете дома си с лампите на Rábalux със специални текстури, форми и материали! Посетете нашия уебсайт, разгледайте най-новата ни колекция от вътрешни лампи и направете всеки ъгъл на дома си стилен!

Специални текстурирани, материални и оформени продукти в новата колекция на Rábalux.

Осветете дома си с уникално светещи светлини!

 

PDF Изтегляне Отпечатването на статия E-mail