Mobil nyelvváltó

Изберете подходящата светлина

PDF Изтегляне Отпечатването на статия E-mail

Независимо дали става въпрос за романтична атмосфера, успокояващ блясък или някакъв вълнуващ декор за страхотен разговор - това е задължително! Във всеки стилен интериор източникът на светлина допълва стила на стаята и добавя чар. Дори когато интериорът е изключен, светлината може да го промени. Цветът и интензивността на светлината определят пространството толкова ефективно, колкото и предметите и мебелите в него. Нека ви покажем нашите фаворити за всяка стая!

Изберете подходящата светлина

Цветове и настроения

Цветотерапията не е скорошно изобретение; През миналия век болниците боядисваха стените си в успокояващо зелено, а червените знаци предупреждаваха за опасност. В днешно време имаме възможност да изберем настроението във всяка стая на дома си с помощта на лампи. Една осветително тяло може да превърне пространството в спокойна зона за релаксация, оживен парти център или творческо работно пространство. Ключът към тази магия е така нареченото RGB осветление, което, използвайки три основни цвята (червено, зелено и синьо), позволява на една лампа да превключва между спокойни нюанси на зелено, вълнуващо червено или хладно синьо. Нашата SIGGY лампа работи по същия начин и този лек, преносим модел не само променя цветовете, но и позицията си в стаята без усилие. Това е универсално допълнение към вашата колекция от лампи за настроение! Прозрачният му корпус гарантира, че може да се слее безпроблемно в почти всеки интериорен стил. Лампата се управлява дистанционно, което улеснява промяната на цвета на светодиода с едно докосване.

 Лампа с прозрачен нюанс, която може да се включва с дистанционно управление, а цветът на излъчваната светлина също може да се регулира.

Светлината на лампата за настроение SIGGY може дори да се сменя с дистанционно управление.

Мека нощна лампа за детската стая

Преди лягане меката светлина помага на тялото да се подготви за сън, тъй като производството на мелатонин е тясно свързано с количеството светлина в околната среда. Това е особено важно, когато става въпрос за деца, които може да не искат да си лягат. В допълнение към любимите си книги с приказки и плюшени животни, детската стая се нуждае от адекватно местно осветление. Моделите BALOO са проектирани с мисъл за малките. Със своя очарователен външен вид, мека материя и дистанционно управлявани топли LED крушки, тези весели фигури са идеални за вечерни съчетания и преди лягане. Тъй като те се захранват от батерии, те могат лесно да бъдат преместени и използвани във всеки ъгъл на стаята. Практични, атрактивни и невероятно гъвкави, лампите са идеален избор за детски стаи. Независимо дали става въпрос за плюшено мече или пингвин, малките са тези, които вземат това решение!

 Меки, трудно чупливи лампи, оформени като животни, които красят детските стаи.

Забавнооформени лампи, които издържат на екстремна употреба, специално проектирани за детски стаи.

Природа, здраве и чистота със солни лампи

Не само децата обичат да имат амбиентно осветление в стаята си през нощта; Възрастните също намират за по-лесно да се отпуснат и да си почиват, когато условията на осветление са подходящи. За вечерно излежаване или уютна телевизионна сесия много хора избират солни лампи. Всички наши модели са изработени от естествена каменна сол, с дървени основи, а земната им цветова палитра се съчетава безпроблемно с различни интериори. Вероятно сте чували за това как солните лампи, благодарение на естествения си материал, имат способността да пречистват въздуха в стаята. Ето защо те не само подобряват настроението ни, но и имат пряко положително въздействие върху нашето здраве и благополучие.

Нека обаче не забравяме, че тези лампи, освен светлината и влиянието им върху телата ни, са и елементи на домашния декор. Ето защо, наред с рустикалните модели, налични в различни размери, предлагаме сложно резбовани модели. Нещо повече, ние дори сме проектирали уникални модели, които съчетават източната естетика с благоприятните ефекти на солните лампи.

Отличителните черти на специалната лампа на Rábalux включват форма, напомняща дърво, вдъхновен от Изтока дизайн, изработен от тъмно дърво и естествени дърворезби от каменна сол между тях.

Богат избор от солни лампи с мотиви, вдъхновени от Изтока, предлагащи приятелско и топло сияние, което също е от полза за вашето здраве, ви очаква в нашата уеб страница.

Лава лампа, украшението на хола и парти звездата

Освен ако не живеете сред антични мебели, със сигурност ще намерите лава лампа в нашата селекция, която допълва декора на хола ви по отношение на форма и цвят. Лавовата лампа е вълнуващ източник на светлина, защото постоянно течащите и променящи се форми пленяват младите и забавляват старите. Светлината на лампата служи като перфектен фон за разговори или слушане на музика, осигурявайки постоянно осветление в ъгъла на хола, като гарантира, че винаги можете да намерите дистанционното управление дори по време на телевизионно време.

От 1963 г. насам тези светила са донесли радост на безброй домакинства. Английският изобретател на тази уникална лампа веднъж казал: "Лавовата лампа е като вечния цикъл на живота. Понякога нагоре, понякога надолу, но никога не остава на едно и също място; Винаги е в състояние да покаже нещо ново!" Едно непрекъснато променящо се и вълнуващо изделие, оцветено по ваш избор, несъмнено може да бъде освежаващо допълнение към ежедневието ни.

Голямо разнообразие от лава лампи в различни форми и цветове са на разположение на нашия уеб магазин.

Корпусът, въртящото се вещество вътре и цветът на светлината могат да варират, което прави лавовата лампа всичко друго, но не и скучна.

В дългите зимни вечери е от решаващо значение да се обградим със светлини, които помагат да се преодолее скуката на сивите зори и дългата поредица от мрачни, студени дни. Ако бъдат избрани разумно по отношение на разположението и дизайна, лампите са големи съюзници в това начинание. 

 

Декорация, осветление, елемент за настройка на настроението - декоративна лампа може да направи всичко! Всяка стая може да се нуждае от малко повече светлина, за да се чувстваме по-комфортно. Ние сме тук, за да покажем сигурните победители! Разгледайте пълната ни гама декоративни лампи тук!