Rabalux

Kereső

Нови продукти

Намери идеалната лампа сред нашите нови продукти! 

LED осветление

LED лампите и LED лентите днес са на мода не само защото осветяват идеално всяка стая, но и защото са енергийно ефективни

Каталози

Продуктов каталог Rábalux 2024-2025

Нашите продукти

Внеси светлина в ежедневието си с нашите лампи! Осветлението не е само функция, а и изкуство - намери лампата, която перфектно пасва на твоя стил и настроение!

Интериорни лампи

Интериорни лампи

Създай уютна и стилна атмосфера в дома си с правилното осветление! В нашата гама ще откриеш широка селекция от модерни, класически и дизайнерски лампи, които съчетават функционалност и естетика.

Следващ
Външно осветление

Външно осветление

Освети градината, терасата или гаража си стилно и ефективно! Сред външните ни лампи ще намериш LED лампи, слънчеви осветления и лампи с датчик за движение. Тези решения предлагат издръжливо и устойчиво на времето осветление за твоите външни пространства.

Следващ
Крушки

Крушки

Избери икономични и екологични източници на светлина! В нашата гама ще намериш LED ленти, тръби, панели, както и високоефективни (high lumen) и смарт източници на светлина.

Следващ
Смарт осветление

Смарт осветление

Запознай се с нашите смарт осветителни решения, които предлагат комфорт и гъвкавост! Управлявай лампите си със смартфона си, настройвай атмосферата и спестявай енергия. Нека домът ти винаги бъде перфектно осветен, където и да си.

Следващ

Идеи и съвети

Текстури, форми, материали в света на лампите

Текстури, форми, материали в света на лампите

В днешно време е безспорно, че вътрешното осветление прави повече от това просто да осигурява светлина. Осветлението следва настроението и стила на пространствата и дори може да ги диктува. Възможностите и характеристиките на продуктите се разшириха: сега не само кулинарите и интериорните дизайнери използват термини като текстура, материал и форма, но тези характеристики също са придобили значение в областта на осветителните устройства.

Следващ
Раздвижете светлините!

Раздвижете светлините!

В класическия свят съществуваха прости кръгли таванни лампи, полилеи и прожектори. Идеята за смесване на тези типове под каквато и да е форма в техните характеристики, бихме могли само да си представим в някой  научно-фантастичен филм. Какъв късмет, че вече живеем в жизнен, колоритен, модерен свят, където само въображението ни поставя границата за дизайн и реализация.

Следващ

Препоръчани продукти

Къде да купя?

Можеш да закупиш нашите продукти от нашите дистрибуторски партньори в цялата страна. Намери най-близкия магазин до теб!

Нашите партньори

ELEM1

ELEM2

Лампи, които устояват на времето

Rábalux предоставя осветителни решения повече от 30 години, съобразени с нуждите на домакинствата. Нашият дългогодишен опит, стабилната ни пазарна позиция и собствените ни дизайнерски екипи са гаранция, че лампите ни ще осветят дома ти!