Rabalux

Kereső

Раздвижете светлините!

В миналото единствените решения за контролиране на светлината бяха спотовете. Днес технологиите и дизайнът, съобразен с потребителите, ни позволяват да насочваме светлината от полилей или плафон към детайлите, които желаем. Това ни дава гъвкавостта да адаптираме светлината от нашите лампи към нашите дейности, нашето настроение или дори времето от деня.

Продуктовата гама Henli от Rábalux.

Не само, че продуктовата гама на Henli изглежда страхотно, но контролируемата му светлина я прави идеална за вас.


Използвате ли масата си за хранене за нещо друго, освен за ядене? Помагате ли понякога на детето си с домашните или се занимавате с изкуства и занаяти? Може би наваксвате пропуснатите доклади там или играете настолни игри с приятели? Тези различни дейности изискват различна интензивност и посоки на светлината. За да избегнете необходимостта от смяна на осветителното тяло за всяка дейност, добро решение е висулка с насочена светлина. Контролирайте го, центрирайте го, издърпайте го по-близо...

Продуктова гама Odiss от Rábalux

Продуктовата гама Odiss от обърнати трапецовидни глави на лампи е регулируема под ъгъл, така че можете да насочвате светлината, както искате.


Но не мислете само за функционалността! Както показват примерите по-горе, тези лампи могат да бъдат модерно и готино допълнение към вашия хол, трапезария или спалня. Благодарение на дизайна си, те могат да се открояват в пространство, дори когато не са осветени.

Силиконовата тръба Montema - нова лампа от Rábalux.

Можете да увиете силиконовата флуоресцентна тръба на Montema около металната рамка, както Ви харесва.


В днешния свят - няма нужда да се обяснява - минимизирането на загубите на енергия става все по-важно. Нашите нови продукти 2024 с регулируема светлина функция вградени LED решения. Отдавна знаем, че LED лампите са тези, които най-вече отговарят на екологичните очаквания на закрито. А регулируемата светлина има допълнителен "ефект": помага да се избегне необходимостта от допълнително, алтернативно осветление, тъй като винаги можем да го насочим там, където е необходимо. Това също помага за намаляване на потреблението на енергия.

Новини от Rábalux.

Разгледайте нашите новости.


С две думи, ако сте уморени от традиционното, скучно осветление, е време да направите крачка напред и да се потопите в света на регулируемите светлини! Те са леки, удобни и стилни. Те вдъхват живот на вътрешните пространства.

Разгледайте ги в новия ни каталог!

Потърсете ги в новия ни каталог!

Потърсете ги в новия ни каталог!


PDF Изтегляне Отпечатването на статия E-mail